Jegyzettömb... BLOG?

Cikkek, publikációk, tanfolyamok, előadások, gondolatok...
Dolgok, amiket elég érdekesnek találtam ahhoz, hogy Önt is érdekelhesse, vagy csak gondolatok amik kikívánkoztak belőlem.

Ha a világhálón barangolva Ön is érdekességre bukkan, amit megosztana másokkal, kérem ne habozzon megkeresni e-mail címemen!

Nyírás vagy trimmelés?

Sokak számára, akiknek olyan fajtájú kutyájuk van, hogy választhatnak e kettő közül, ez egy nagy dilemma. (Ilyen lehet egy welsh terrier, west highland white terrier, drótszőrű foxterrier, airdale terrier, cairn terrier, jagd terrier, szálkás szőrű tacskó, angol és amerikai cocker spániel, schnauzerek.) Ebben a bejegyzésemben bővebben a trimmelésről ejtek szót, hiszen itt lehet több a buktató, de azért a nyírásról is tervezek pár mondatot írni.

Kutyakozmetika lépésről lépésre

Az első bejegyzésemben egy komplett kutyakozmetikai kezelés lépéseit mutatom be, hogy minden kedves gazdi tisztában lehessen azzal, mi is történik kedvencével azalatt a néhány óra alatt, amíg nálam szépül.

Hívatlan vendégek kedvenceinknél

Úgy gondoltam, hogy talán itt az ideje, hogy egy kicsit kellemetlenebb dolgokról is szó essen ezeken az oldalakon. Kellemetlen, de azért igazán könnyen elkerülhető. Csupán egy kis odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy kutyánk (vagy akár macskánk) mentes legyen az albérlőktől.

 
 
 
HM78 webdesign
HM78 webdesign